Kindercentrum 'Leutje Laiverds' -  Flexibele opvang voor een betaalbare prijs.


   Over Leutje Laiverds 

kinderopvang Groningen beijum trefpuntKindercentrum 'Leutje Laiverds', gevestigd in activiteitencentrum Trefpunt, biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke, warme en veilige omgeving waar kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen. De kleinschaligheid, een vast dagritme, rust en regelmaat, weinig prikkels en iedere dag dezelfde gezichten zorgen voor een stabiel opvoedklimaat waarin kinderen zich veilig voelen.

kinderopvang Groningen beijum Uk en PukBij 'Leutje Laiverds' werken we met VVE UK&PUK.
Kinderen leren door te spelen. Met speelse activiteiten van Uk en Puk doen kinderen nieuwe ervaringen op en leren ze nieuwe vaardigheden. Dat heet Vroegtijdige- Voorschoolse Educatie (VVE). Uk en Puk bestaat uit allerlei activiteiten rondom verschillende thema’s. De thema’s zijn zo gekozen dat ze dichtbij de belevingswereld van uw kind staan.

Alle groepsleidsters bij 'Leutje Laiverds' zijn in het bezit van een diploma op het gebied van de kinderopvang op tenminste MBO niveau en zijn in het bezit van een E.H.B.O. certificaat. De belangrijkste kwaliteit die onze groepsleidsters kunnen tonen is de liefde voor het vak en de betrokkenheid voor de kinderen, die ertoe leidt dat uw kind met veel aandacht en zorg omringd wordt en zich bij ons snel thuis voelt.

Wij zien onszelf als gezonde kinderopvang dat zich heeft verdiept in gezonde voeding, bezig is met groen en natuur en wat bewegen belangrijk vindt.
In samenwerking met christelijke basisschool de Heerdstee zorgen wij er elke week voor dat de kinderen kunnen sporten. De Heerdstee stelt de gymzaal tot onze beschikking zodat de peuters van 'Leutje Laiverds' een eerste indruk krijgen van hoe het is om naar school te gaan.
kinderopvang Groningen beijum spelen leren plezier

kinderopvang Groningen beijum