Kindercentrum 'Leutje Laiverds' -  Flexibele opvang voor een betaalbare prijs.Vacature: PMer BSO (beginnend met min-max 12-18 uur per week 
eventueel meer uren bespreekbaar! )

Wat wordt er van jou verwacht?
Je vind het leuk om iedere dag een avontuurlijke, creatieve of sportieve activiteit te organiseren. En met kinderen van 4 tot 12 jaar op avontuur te gaan.
Je vind het leuk een echte gastheer/vrouw te zijn voor de kinderen en hun ouders.
Je bent een aanpakker en je bent  goed in organiseren.
Je gaat gezellige ritjes op de bakfiets niet uit de weg.
Je bent per direct, in ieder geval een half jaar, beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdagmiddag voor minimaal 12 uur per week. Op margedagen en in de vakantie vind je het niet erg om langere dagen te werken.
(deze vacature is eventueel te combineren met de vacature Flexibel inzetbaar)


&


Vacature: Flexibel inzetbaar pedagogisch medewerker 
(40-100 uur p.m.)
 

 
Wat wordt er van jou verwacht?
Je vind het leuk om iedere dag een avontuurlijke, creatieve of sportieve activiteit te organiseren. En met kinderen van 0 tot 12 jaar op avontuur te gaan.
Je vind het leuk een echte gastheer/vrouw te zijn voor de kinderen en hun ouders.
Je bent een aanpakker en je bent  goed in organiseren.
Je gaat gezellige ritjes op de bakfiets niet uit de weg.
Je bent per direct, in ieder geval een half jaar, beschikbaar voor minimaal 10 uur per week. Op margedagen en in de vakantie vind je het niet erg om langere dagen te werken op onze  locaties “Leutje Laiverds” dan wel Leutje BSO.
Ook voor voorschoolse opvang draai jij je hand niet om.
 
Functie-eisen
Om als pedagogisch medewerker bij Leutje Laiverds aan de slag te gaan heb je een opleiding op pedagogisch of verzorgend gebied niveau 3/4 afgerond & nederlands 3F. Je hebt minimaal 1 jaar werk(stage)ervaring opgedaan op een KDV/BSO met kinderen van 0 t/m 12 jaar.
 

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden een leuke baan met veel verantwoordelijkheid binnen een gezellig team.
De omgangssfeer is informeel en binnen de organisatie wordt gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en inbreng van alle medewerkers. Het betreft in deze een contract voor minimaal een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De werkuren zijn flexibel verspreid over de week.
.
 
Hoe kun je solliciteren?

Presenteer jezelf en je vaardigheden op een originele manier via leutjelaiverds@gmail.com en wordt snel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!

                                  kinderopvang Groningen beijum