top of page
bgImage

Home  /  Leutje BSO

kinderopvang beijum Groningen

Over 

 

'Leutje BSO'

WP_20140821_18_04_24_Smart.jpg

Ik doe, ik denk en beslis mee - kinderparticipatie

Kinderparticipatie betekent kinderen een stem

geven in zaken die hen direct aangaan: het programma,

de inrichting, groepsregels en het eten.

Het overleggen met en door kinderen van de BSO is een goede manier om te weten wat er speelt. Kinderen hebben informatie nodig om hun mening te kunnen geven of beslissingen te kunnen nemen.

Het helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten, omdat er echt naar hen geluisterd wordt. Het stimuleert kinderen om zelfstandig na te denken


kinderopvang beijum Groningen

Creatief en educatief

Techniek, kunst en wetenschap zijn leuk! We vinden het belangrijk om deze kennis en kunde over te dragen aan kinderen. We stimuleren creativiteit, het werken met gereedschappen die men thuis niet heeft en met onbekende materialen. We doen interessante proefjes. We stimuleren een onderzoekende houding.


Doordat de kinderen veelal zelf bepalen wat zij willen doen bij de BSO, is de verstandelijke en creatieve ontwikkeling automatisch afhankelijk van de interesse van het kind.

Kinderen hebben dus zelf inbreng in hun creatieve ontwikkeling en vaardigheid. 

Professioneel personeel

Gelukkige Ouders

Gegarandeerd Veilig

Gezond milieu

kinderopvang beijum Groningen

Wat onze 

GELUKKIGE OUDERS ZEGGEN

Ik heb hele goede ervaringen met Leutje Laiverds. Dat is een hele kleinschalige opvang met heel veel aandacht en hele lieve begeleiders. Mijn dochters hebben er vijf jaar opgezeten en ik heb me al die tijd geen betere opvang kunnen wensen.

 

Papa van twee

22 maart 2024

Beide kinderen heb ik altijd met een gerust hart achter kunnen laten en hebben het altijd leuk gehad.

Korte lijntjes en drempelloos!

Fijne opvang!

Bianca

22 februari 2024

Sinds een paar maanden gaat mijn zoon naar de voor en naschoolse opvang van leutje laiverds. Hij heeft het er ontzettend naar zijn zin. Mijn dochter gaat na de zomer ook heen. Leutje Laiverds is erg flexibel, doet ontzettend leuke creatieve dingen en laat het kind in zijn waarde, gezellig, lief en spontaan. Mijn zoon is ook bij een ander KDV geweest maar ging daar vaak met tegenzin heen en hier vindt hij het fantastisch!!! Ben heel blij met team Leutje! Toppers zijn het!!

 

Tevreden moeder

13 januari 2019

bottom of page