top of page
bgImage

Home  /  Leutje BSO

kinderopvang beijum Groningen

Over 

 

'Leutje BSO'

WP_20140821_18_04_24_Smart.jpg

Ik doe, ik denk en beslis mee - kinderparticipatie

Kinderparticipatie betekent kinderen een stem

geven in zaken die hen direct aangaan: het programma,

de inrichting, groepsregels en het eten.

Het overleggen met en door kinderen van de BSO is een goede manier om te weten wat er speelt. Kinderen hebben informatie nodig om hun mening te kunnen geven of beslissingen te kunnen nemen.

Het helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten, omdat er echt naar hen geluisterd wordt. Het stimuleert kinderen om zelfstandig na te denken


kinderopvang beijum Groningen

Creatief en educatief

Techniek, kunst en wetenschap zijn leuk! We vinden het belangrijk om deze kennis en kunde over te dragen aan kinderen. We stimuleren creativiteit, het werken met gereedschappen die men thuis niet heeft en met onbekende materialen. We doen interessante proefjes. We stimuleren een onderzoekende houding.


Doordat de kinderen veelal zelf bepalen wat zij willen doen bij de BSO, is de verstandelijke en creatieve ontwikkeling automatisch afhankelijk van de interesse van het kind.

Kinderen hebben dus zelf inbreng in hun creatieve ontwikkeling en vaardigheid. 

Professioneel personeel

Gelukkige Ouders

Gegarandeerd Veilig

Gezond milieu

kinderopvang beijum Groningen

Wat onze 

GELUKKIGE OUDERS ZEGGEN

Sinds enkele weken komen wij bij Leutje en het is een warm nest! Vriendelijke medewerkers die met je meedenken en leuke dingen ondernemen met de kinderen. Nadat een andere opvang ineens geen plek voor ons had, kwam Leutje met een perfecte oplossing. Ook het meerdere malen veranderen van dagen/tarief was geen probleem. De intake vragen zijn niet standaard maar persoonlijk! Elke dag dat mijn zoon niet naar de BSO gaat is het "ruzie" omdat hij beslist wil.

Annelies

15 oktober 2018

Hele fijne creatieve BSO waar je kind zich zeker niet zal vervelen. Betaalbaar en zeer deskundige leiding. Ons kind is 100% en wij daarom ook! Absoluut een aanrader als je een leuke BSO voor je kind zoekt!

Bianca

5 oktober 2018

Sinds een paar maanden gaat mijn zoon naar de voor en naschoolse opvang van leutje laiverds. Hij heeft het er ontzettend naar zijn zin. Mijn dochter gaat na de zomer ook heen. Leutje Laiverds is erg flexibel, doet ontzettend leuke creatieve dingen en laat het kind in zijn waarde, gezellig, lief en spontaan. Mijn zoon is ook bij een ander KDV geweest maar ging daar vaak met tegenzin heen en hier vindt hij het fantastisch!!! Ben heel blij met team Leutje! Toppers zijn het!!

 

Tevreden moeder

13 januari 2019

bottom of page