top of page
bgImage

Home  /  leutje laiverds

kinderopvang beijum Groningen

Over 

'Leutje Laiverds'

Wij werken via Gordon methode

De Amerikaan Thomas Gordon was een ontwikkelingspsycholoog die uitging van gelijkwaardigheid in relaties. Centraal in Gordon's visie staan respect en aandacht voor elkaar en ruimte voor ieders eigen karakter. De rode draad van zijn methode is de taal van acceptatie. We nemen kinderen serieus en laten ze in hun waarde, zodat we goede relaties met ze op kunnen bouwen. In die context kan een kind groeien, zich ontwikkelen en problemen leren oplossen. Het maakt dat een kind productiever en creatiever wordt en zich gelukkig zal voelen

V V E Uk&Puk

Bij 'Leutje Laiverds' werken we met VVE UK&PUK.

Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van 0- tot 4-jarigen door actief spel. Het is een totaalprogramma voor baby's, dreumesen en peuters en zeer geschikt voor het werken op kinderdagverblijven. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen.

Bij Uk & Puk zijn tien thema’s ontwikkeld die aansluiten bij de belevingswereld van 0- tot 4-jarigen. Bij elk thema zijn activiteiten uitgewerkt voor drie leeftijdsgroepen. Deze activiteiten kunnen makkelijk ingepast worden in de dagelijkse gang van zaken. In de activiteiten is er aandacht voor de vier ontwikkelingsdomeinen: taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels.

Professioneel personeel

Gelukkige Ouders

Gegarandeerd Veilig

Gezond milieu

kinderopvang beijum Groningen

Wat onze 

GELUKKIGE OUDERS ZEGGEN

Een klein kinderdagverblijf met lieve mensen waar mijn kinderen met veel plezier heen gaan. Doordat het een kleine organisatie is gaat de communicatie goed en snel. In overleg kan er heel veel. En ook niet geheel onbelangrijk; contracten gaan per uur en niet per dagdeel. Dus ondanks de hogere uur prijs scheelt dit honderden euro's op jaar basis.

Mama van twee

12 maart 2018

Bij deze opvang staat het kind echt centraal. Flexibel is het ook echt. De vrijdag voor de nieuwe week voor 18.00 je uren doorgeven. Voor de kinderen is er veel leuks te doen. Zelf heb ik een kind op de Bso en de 0-4 jaar groep zitten. Beide gaan ze elke keer met heel veel plezier heen. Er wordt goed rekening gehouden met ieder kind.

 

Tevreden moeder

30 januari 2020

Als ouders worden we perfect betrokken bij de ontwikkeling van ons kind op de opvang. Hij wordt behandeld als een individu en niet als een nummer. Hij heeft vanwege een kleine taalachterstand zijn eigen "woordenboekje" welke we thuis en op de opvang bijhouden. De begeleiders zitten vol energie waardoor onze kleine man elke dag voldaan terug naar huis gaat. Al met al een geweldig kindercentrum

Frank

3 november 2018

bottom of page